Mažoretky Adelline, které fungují při ZŠ Partyzánská, mají možnost splnit si svůj sen. 19 odvážných dívek se v termínu 17. 9. - 25. 9. 2018 vypraví na dalekou cestu až do Kapského města v Jihoafrické republice, kde se koná III. ročník Mistrovství světa v mažoretkovém sportu. Celkem budou děvčata svou školu, klub, město Česká Lípa a Českou republiku reprezentovat se 14ti choreografiemi. 
Nic ale není tak snadné, jak vypadá. Mezitím co rodiče objíždí úřady a shánějí potřebné dokumenty k vycestování, děvčata a trenérky intenzivně střádají finanční prostředky k vycestování. Bohužel situace se komplikuje každým dnem, jednou z největších je rapidní navýšení ceny letenek. Byla tu otázka. Buď vše zahodíme a nebo budeme bojovat. Jsme Adelline a proto bojujeme. Ptáme se i vás. Pomůžete nám? Věříme, že přiložené video vás o naší cestě a samotné činnosti, kterou děláme, přesvědčí. 
Náš transparentní účet je otevřený všem a jakémukoliv příspěvku. Díky naší škole Partyzánce vám můžeme připravit i sponzorskou smlouvu, pokud by vaše společnost či firma měla zájem nás podpořit. 
Věříme, doufáme a děkujeme, už jen za to... že si nás příspěvek přečtete až do konce a kliknete na odkaz s videem. 
Děkujeme, vaše Adelline!
 
Číslo našeho transparentního účtu: 2001038931/2010