Vážení rodiče předškoláčků,

dovolte mi, abych Vás jménem Partyzánky pozval na (ne)tradiční setkání - "Čaj o čtvrté aneb Virtuální setkání s Partyzánkou".  Vzhledem k současné situaci musíme zvolit poněkud netradiční formát, kterým bude on-line vysílání prostřednictvím aplikace MS Teams. Setkání se uskuteční v pátek 26.3. od 16:00 do 17:00 hod. Chcete-li přijmout naše pozvání, věnujte prosím pozornost níže uvedeným informacím.

Kdo se setkání zúčastní a o čem bude? 

Čaj o čtvrté je tradiční akcí, na které se setkávají rodiče předškoláčků a vedení školy. Tentokrát mé pozvání přijaly Mgr. Lenka Filipová (zástupkyně ředitele školy), Bc.Michaela Nováková (výchovná poradkyně), Věra Cengerová (vedoucí vychovatelka ŠD), Mgr. Ivana Hášová a Mgr. Lenka Janatková (učitelky 1.stupně). Samozřejmě věřím a těším se, že pozvání přijmete i vy, rodiče našich budoucích prvňáčků. Témata, která nás budou pátečním odpolednem provázet, záleží na vás, my se budeme snažit odpovědět na všechny otázky, které se budou týkat nejen zápisů do 1.tříd, ale filozofie naší školy, stylu výuky či dalších témat spojených se školním životem. 

Co musím udělat, abych se mohl/mohla setkání zúčastnit?

Současná epidemiologická situace nás přinutila změnit zažitý formát setkání, premiérově se pokusíme spojit se s vámi prostřednictvím on-line setkání. K tomu je třeba: 

Vyplnit "přihlášku" na setkání nejpozději do čtvrtka 25.3. do 20:00 hod.
  • první možností je vyplnit přihlášku elektronicky, stačí kliknout ZDE
  • druhou možností je poslat email (na adresu reditel@zspartyzanska.cz)  s uvedením vašeho jména a příjmení. Použijte prosím emailovou adresu, na kterou vám zpětně pošleme link pro přihlášení na setkání 
  • pozvánku s odkazem na přihlášení vám odešleme nejpozději během pátečního dopoledne (26.3.)

Připravit si aplikaci MS Teams:

  • aplikace pro je volně dostupná ke stažení ZDE
  • návod na instalaci naleznete ZDE
  • aplikaci lze nainstalovat do PC, tabletů či chytrých telefonů
  • setkání se lze zúčastnit i bez nutnosti instalace aplikace, podmínkou však je použití prohlížeče Microsoft Edge
  • budete-li se na setkání připojovat z vašich stolních počítačů, ověřte si, že máte připojený mikrofon a web kameru (ta není podmínkou účasti na setkání)
Co když to nepůjde?

V životě se zkrátka stává, že některé věci nejdou tak, jak by měly.... Snažíme se ale připravit setkání tak, aby vše proběhlo bez komplikací. Kdyby se přeci jen objevily a potřebovali jste naší pomoc, neváhejte se na mě obrátit na uvedených kontaktech: 

  • email: reditel@zspartyzanska.cz
  • tel.: 733 735 955

Schůzka v MS Teams bude spuštěna přibližně v 15:40 hod., doporučujeme všem zájemcům, aby na ní přišli s drobným předstihem, abychom mohli odstranit případné problémy a nedostatky.

Pro ty, kteří se nemohou z nejrůznějších důvodů zúčastnit, připravujeme videozáznam, který bude dostupný na našem youtube kanálu.

Je čaj podmínkou?

Samozřejmě, že není. Naším přáním je, aby Vám setkání přineslo vše, co od něj očekáváte a co potřebujete o škole vědět před tím, než se společně vydáme na cestu vzdělávání vašich dětí. 

Vítejte na Partyzánce, těšíme se již nyní na naše setkání!

Mgr.Karel Minařík