Nezáleží na tom, je-li vám 15 nebo 50, protože láska kvete v každém věku a příležitostí k vyjádření lásky, přátelství a sympatií druhému člověku není nikdy dost. Naši Parťáci připravili pro své spolužáky na 14. února hned několik možností, jak projevit své pozitivní emoce.

Od úterý do středy děti vyráběly přáníčka pro své kamarády, kamarádky, učitele a učitelky a vhazovaly je do připravené valentýnské schránky. Ve čtvrtek ráno pak žáci vystoupali ke svým třídám po schodišti lemovaném srdíčky a mohli se těšit na to, až pošťáci roznesou valentýnky adresátům. Ještě předtím, během velké přestávky, jsme se v hojném počtu sešli u „vodního světa“ v 1. patře, kde parlamenťáci připravili koutek s rekvizitami pro valentýnská selfie a informační panel o sv. Valentýnovi. Kdo měl rychlé nohy a byl na místě mezi prvními, mohl si odnést i balonek ve tvaru srdce.  Během dopoledne pak přišel čas i pro roznášení pošty - všechna přání se tak dostala ke svým adresátům a vykouzlila úsměvy na tvářích obdarovaných.

Přejme nám všem, aby nás dobrá nálada neopouštěla ani v jiných, „všednějších“ dnech, protože úsměv nás nic nestojí a zaručeně každého potěší!

Za koordinátorky ŽP Ivana Vobořilová

 



Fotografie