Milí Partyzáni,

z vlastní zkušenosti vím, že jedním z důvodů, proč jsem se těšil na nový školní rok, bylo očekávání, že se před tabulí objeví nové a neokoukané tváře učitelů. Byl to pro mě vlastně jedno z největších lákadel spojených se začátkem školního roku. Věřím, že tomu tak je i u našich dětí. Dnešní díl našeho miniseriálu "Než začne škola" je tedy pochopitelně věnován změnám v pedagogickém sboru, především pak novým kolegyním, které jsem měl tu čest dnes představit na zahajovací pracovní poradě.

Barbora Znamenáčková

O kolegyni Báře platí, že je to naše pedagogická naděje, která začne na Partyzánce sbírat své první učitelské zkušenosti. Její aprobací je zeměpis a tělocvik, právě v těchto předmětech ji budou potkávat naši žáci. Bára si v hodinách může vyzkoušet to, co se při svém studiu naučila a my si od ní slibujeme, že bude pro nás všechny velkou inspirací! 

Lucie Gendráčová

Kolegyně Lucie se, kromě jiných profesí, věnovala v posledních letech praxi soukromé učitelky angličtiny. Právě pro tento předmět posílila naší sborovnu. I pro ní bude Partyzánka první opravdovou zkušeností. Jak jsem ji měl možnost doposud poznat, těším se na energii, se kterou přijímá tuto výzvu! 

Soňa Břečková

O kolegyni Soně platí, že je posilou "last minute". Nečekaná změna ve složení týmu vychovatelek školní družiny přináší Soně šanci uplatnit své dosavadní zkušenosti ze školní družiny (byť na malé škole) nebo své znalosti a dovednosti získané v pozici asistentky pedagoga. Sama o sobě tvrdí, že její velkou zálibou je výtvarné tvoření, tak přejeme hodně radosti z práce našich nejmenších! 

Když někdo nový přichází, je zákonitostí, že se s některými kolegyněmi již v novém roce nepotkáme. Proto jim - Mgr.Natálii Nefedové, Mgr.Ditě Rejnartové, Martině Kozlové a Lence Ötwösové - chci poděkovat za vše, co pro Partyzánku vykonaly a přeji jim zároveň hodně štěstí (nejen) v jejich další práci!