Vážení rodiče, přeji Vám krásný dobrý den z Partyzánky,

dovolte mi, abych Vás touto cestou informoval o platnosti nových opatření proti šíření nemoci Covid_19 vydaných KHS Libereckého kraje s platností od 5.10.2020. Dle tohoto nařízení se upravuje režim provozu školy a výuky následujícím způsobem:
1. Pro žáky 1. stupně dochází k omezení výuky hudební výchovy tak, že součástí výuky není zpěv. Výuka HV bude zachována a realizována prostřednictvím jiných aktivit, např. poslechové aktivity, výkladem z dějin hudby, rytmizační cvičení apod.. Výuka tělesné výchovy zůstává bez omezení.

2. Pro žáky II. stupně dochází k omezení k omezení výuky hudební výchovy tak, že součástí výuky není zpěv. Výuka HV bude zachována a realizována prostřednictvím jiných aktivit, např. poslechové aktivity, výkladem z dějin hudby, rytmizační cvičení apod.. Zároveň dochází k omezení výuky tělesné výchovy. Klasická výuka TV bude nahrazena vycházkami do okolí školy a pobytem na školní zahradě, a to i v případě mírně nepříznivého počasí. Žádáme rodiče i žáky, aby v souvislosti s tímto opatření věnovali pozornost vhodného oblečení pro realizaci vycházek do přírody. Nebude-li možné, vzhledem ke klimatickým podmínkám realizovat tyto aktivity, dojde k úpravě rozvrhu a výuka bude nahrazena jiným vyučovacím předmětem dle rozvrhových možností.

3. Omezení provozu školní jídelny - organizace provozu školního stravování bude upravena tak, že u jednoho stolu bude sedět v jednu chvíli max. 6 strávníků. Mezi jednotlivými stoly pak bude zachován rozestup min. 1,5 metru. Zároveň není možné, aby strávníci (žáci) čekali ve frontě na oběd. Z tohoto důvodu může v následujících dnech dojít k rozvrhovým změnám tak, aby bylo možné zajistit plynulý výdej obědů. O těchto změnách vás budeme neprodleně informovat prostřednictvím Komens a webových stránek.

4. Opakovaně touto cestou žádám všechny rodiče, aby nevstupovali ani do budovy školní jídelny, ani do budovy školy. Děkuji zároveň všem, kteří plně respektují naše pokyny a pomáhají nám tak zachovat provoz školy.


Děkuji a všem přeji pohodové a klidné babí léto!

Mgr. Karel Minařík