Vážení rodiče, milí žáci, Partyzánko!

V úvodu tohoto příspěvku vás všechny srdečně zdravím a věřím, že se máte, i přes nastalou situaci, pohodově a že jste si užili jarní prázdniny. Vím, že teď všichni sledujeme vývoj šíření nemoci Covid-19, a pevně věřím, že se nám všem, i našim blízkým, vyhne obloukem. Situace se nyní mění každým dnem - nejprve uzavření škol, následně vyhlášení mimořádného stavu a v době, kdy zveřejňuji tento příspěvek, čekáme na usnesení vlády ČR a možné vyhlášení karantény celé České republiky. Chci vás ujistit, že vedení Partyzánky se po celou dobu pečlivě připravuje na následující dny (a možná týdny), kdy dveře naší školičky zůstanou uzavřené. Během pondělí zveřejníme podrobné informace, které upřesní způsob naší další práce. V této souvislosti platí:

1. zásadním komunikačním nástrojem pro nás všechny je Komens (v systému Bakaláři)

2. během jarních prázdnin jsme administrativně připravili přístupy pro naše žáky v několika výukových programech, které budeme využívat k distančnímu (dálkovému) vzdělávání

3. uzavření škol automaticky neznamená vyhlášení prázdnin :-) Věřím, že si všichni uvědomujeme, že nastalá situace je pro nás všechny nová a s jejím řešením nemá nikdo žádné zkušenosti. Žádám vás tedy o shovívavost a maximální spolupráci.

Mgr. Karel Minařík