Vážení kolegové a kolegyně,

Asociace učitelů OV a ZSV ve spolupráci a za finanční pomoci Zastoupení Evropské komise v ČR vás zve na Setkání pedagogů a studentů VŠ. Setkání se uskuteční 13.10. 2020 od 13:00 na Základní škole Partyzánská v České Lípě. Tématem bude „zelená politika“, tedy témata týkající se životního prostředí, zejména s přesahem do regionu.
Pozvání přijali zástupci EKOKOMu, státního podniku DIAMO Stráž pod Ralskem, státního podniku VLS ČR, starosta a radní Libereckého kraje Jiří Löffelmann, vedoucí odboru životního prostředí MÚ Česká Lípa Ing. Alexandra Píšková, oborový didaktik TUL Liberec PaedDr. ICLic. Michal Podzimek, Ph.D., Th.D. a pracovník Evropské komise v ČR Filip Hanka. Úvodní slovo bude patřit Mgr. Martinu Pelcovi ze ZEK v Praze. Programem vás provede Mgr. Petra Slámová.
Nebude chybět nabídka materiálů k tématu Evropské unie, nabídka vzdělávacích programů a exkurzí vhodných pro základní školy, inspirativní tipy do výuky (QUESTING, terénní výuka TUL apod.), nebo krok za krokem ve využívání grantů v rámci aktivit týkajících se životního prostředí (Mgr. Milan Šandera).
 
Více informací naleznete v přiložené pozvánce.

Mgr. Petra Slámová



Soubory