Vážení rodiče našich (budoucích) prvňáčků,

zápisy do prvních tříd pro školní rok 2021/2022 jsou definitivně za námi a vaše děti se pomalu začínají loučit se svou mateřskou školou. Ještě předtím, než společně prožijete své poslední předškolní prázdniny, připravila si pro vás Partyzánka dvě červnová setkání.

Třídní schůzky pro rodiče

První z nich se uskuteční v úterý 22.6. od 15:30 do 16:30 hod. Je určena vám, rodičům budoucích prvňáčků a vašim třídním učitelkám. Během třídní schůzky se nejen dozvíte, kterou třídu bude váš prvňáček navštěvovat, ale také základní informace o samotném nástupu na základní školu.

Setkání s prvňáčky

Stále nás mrzí, že jsme neměli možnost setkat se s našimi budoucími prvňáčky, proto jsme si pro ně připravili krátké setkání, během kterého je slavnostně povýšíme do stavu školáků, seznámíme je s jejich třídními učitelkami a ukážeme jim (a vám samozřejmě také) jejich nové království - naší Partyzánku. Setkání s prvňáčky proběhne ve čtvrtek 24.6. od 15:30 do 16:30 hod.

Co je potřeba?

Přestože se náš život (a to nejen ten školní) vrací pomalu do normálu, zůstávají v platnosti některá omezení. Jednou z nich je povinnost pohybovat se ve společných prostorách školy s ochranou úst (s rouškou či respirátorem). To druhou je nutnost odevzdat vyplněné čestné prohlášení, které naleznete v příloze pod tímto článkem. Vyplnit čestné prohlášení můžete rovněž při vstupu do školy.

Budeme rádi, když naše pozvání přijmete, vítejte ve své nové škole, vítejte na Partyzánce!

 



Soubory