Vážení rodiče, milí žáci,

ve čtvrtek, 28.1.2021, ukončíme 1.pololetí školní roku 2020/2021. Stejně jako jeho průběh, je i jeho konec výrazně ovlivněn platnými epidemiologickými opatřeními, díky kterým nemůžeme předat žákům jejich pololetní vysvědčení dle běžného zvyku. Z tohoto důvodu vám přinášíme nejdůležitější organizační informace vztahující se ke konci pololetí.

1. a 2. ročníky

Prvňáčci a druháčci jsou jedinými žáky, kteří mohou v současné době navštěvovat školu, proto se na předání jejich vysvědčení nic nemění. Dostanou ho ve čtvrtek 28.1. poslední vyučovací hodinu (dle běžného rozvrhu). Stejně tak provoz školní družiny a školní jídelny zůstává beze změn. 

3. až 9. ročníky

Pololetní vysvědčení těmto žákům budeme moci vydat až po jejich fyzickém návratu do školy. Výsledky své práce si však budou moci, stejně tak jako jejich rodiče, prohlédnout v elektronické podobě v systému Bakaláři. Zveřejnění vysvědčení bude rovněž 28.1.2021. 

Pololetní a jarní prázdniny

Jak pololetní (29.1.), tak také jarní prázdniny (1.2.- 5.2.), zůstávají zachovány, což znamená, že v těchto dnech nebude probíhat ani prezenční, ani distanční výuka. V tuto chvíli neumíme odhadnout, v jakém režimu začneme společně pracovat od 8.2., kdy zahájíme 2. pololetí. Jakmile tyto informace získáme, budeme vás neprodleně informovat obvyklým způsobem - prostřednictvím webových stránek a zpráv Komens.

Novinky a změny v pololetní klasifikaci

Jak jsme vás již informovali během prosincových třídních schůzek, pololetní klasifikace letošního školního roku s sebou přinese několik změn a úprav. Připomeneme vám je v samostatném článku na našem webu, který bude zveřejněn nejpozději v pondělí 25.1.2021. 

Za celou Partyzánku přeji pohodový víkend!

Mgr.Karel Minařík, ředitel školy