Vážení rodiče našich předškoláků,

na základě současného vývoje situace spojené s mimořádnými opatřeními proti šíření nemoci Covid-19 vám přinášíme aktuální informace k organizaci akcí pro přeškoláky i samotných zápisů do 1. tříd.

Akce pro předškoláky

Všechny plánované akce pro předškoláky (Čaj o čtvrté, Odpoledne otevřeného vyučování, Setkání s rodiči v MŠ) se, k naší velké lítosti, ruší.

Dálkové konzultace s vedením školy

Náhradou za zrušené akce mohou být dálkové konzultace s vedením školy. Jak na to? Máte-li otázku k zápisům, organizaci školní docházky, k vizím a filozofii školy, k provozu školní družiny, k odkladu školní docházky či k čemukoli, co potřebujte vědět před tím, než zapíšete své dítě na ZŠ Partyzánská, pošlete svůj dotaz e-mailem na reditel@zspartyzanska.cz. Vaše dotazy shromáždíme a odpovíme na ně hromadně v článku na webových stránkách. Termín, do kterého můžete zasílat své dotazy, je stanoven  31.3.2020. 

Jak budou probíhat zápisy?

V tuto chvíli víme, že zápisy do 1.tříd budou probíhat bez fyzické přítomnosti dětí.  V praxi to znamená, že k zápisu bude stačit elektronické či fyzické doručení žádosti o přijetí do školy. V současné době připravujeme kompletní a podrobné pokyny, které vás přehledně provedou všemi náležitostmi takového podání přihlášky. Prosíme tedy o trpělivost, informace zveřejníme v co možná nejkratší době.

Z Partyzánky posíláme srdečné pozdravy, speciálně našim předškolákům!