Vážení rodiče,

letní prázdniny pomalu končí a s tím začínají radosti i starosti spojené se školním rokem. Jednou z nich je i úhrada plateb za služby, které škola našim žákům poskytuje. V systému plateb dochází od letošního září k zásadní změně. Reagujeme tak nejen na potřeby našeho vnitřního ekonomického systému, ale zároveň na četná přání rodičů. V čem změna spočívá?

Současný způsob elektronických plateb přiděloval každému žákovi jiný variabilní symbol podle účelu platby - například jiný za úhradu školní družiny, jiný za obědy apod. Nový systém přiděluje každému žákovi jeden variabilní symbol, který zůstane platný pro všechny platby a zůstává zároveň neměnný po celou dobu školní docházky na ZŠ Partyzánská. Účel platby pak je definován specifickým symbolem.

Jaký je variabilní symbol mého dítěte?
  • Variabilní symbol každého žáka se skládá z pořadového čísla přiděleného ve školní matrice, dne, měsíce a posledního dvoučíslí roku narození.
  • Například: variabilní symbol 001250311 - pořadové číslo ve školní matrice je 001, den narození 25, měsíc narození 03, dvoučíslí roku narození 11
Kdy se dozvím variabilní symbol mého dítěte?

Variabilní symboly potřebné pro platby Vám ochotně sdělí třídní učitelky během přípravného týdne, tj.od 25.8.2016. Obrátit se můžete rovněž na sekretariát školy, kde budou od 22.8. připraveny seznamy s variabilními symboly našich žáků.Rovněž tak Vám naše kolegyně v sekretariátu ochotně zodpoví všechny dotazy týkající se způsobu plateb. Využít můžete rovněž emailový kontakt asistentka@zspartyzanska.cz.

Jaké jsou specifické symboly jednotlivých plateb?

Jednotlivým platbám jsou přiděleny následující specifické symboly:

  • 01 - lyžařský kurz
  • 02 - školní družina
  • 03 - Veselé hraní
  • 04 - zahraniční zájezd (vzdělávací kurz)
  • 05 - školní jídelna
  • 06 - ozdravný pobyt
Jak je to s ostatními platbami?

Ostatní platby - např. příspěvek do Rady rodičů, příspěvky na vzdělávací akce (kino, divadlo apod.) se budou nadále vybírat v hotovosti dle pokynů třídních učitelů.