Vážení rodiče, kolegové, milí žáci

již jen pár dní zbývá do rozsvícení první svíčky na adventním věnci, která nám připomene, že se nezadržitelně blíží ten nejkrásnější čas v roce - čas vánoční. Je nám velkým potešením představit Vám všem program, který zpestří toto období na naší škole. Všichni jste srdečně zváni na akce, které pro Vás žáci a pedagogové naší školy připravili. 

28.11. - vánoční workshop firmičky Ulita,pod vedením Mgr.Lucie Bernátové, určený všem žákům školy - výroba vánočních ozdob a vánoční dekorace (14,30 - 16,30)

29.11. - vystoupení školního pěveckého sboru pod vedením Mgr.Hany Kostrbové na náměstí T.G.M v České Lípě (předpokl. čas vystoupení v 10,45 hod.)

30.11. - vystoupení školního pěveckého sboru pod vedením Mgr. Hany Kostrbové na hradě Lipý v rámci "Vánočního jarmarku" (předpokl. čas vystoupení v 11,00 hod.)

2.12. - vánoční workshop pro děti ze zájmového kroužku "Šikovné ručičky" a jejich rodiče pod vedením p.uč.Petry Podrazilové

5.12. - "Andělský den" pro všechny žáky I.stupně

12.12. - "Večery pod lampou aneb čtení z knížek, které nás baví" - setkání s literaturou pro malé i velké čtenáře pod vedením rodiny Žihlových (15,30 - 17,00 hod.)

15.12. - vánoční jarmark výrobků našich žákovských firmiček

16.12. - předpremiéra divadelní adaptace pohádky H.Ch.Andersena: "Císařovy nové šaty" v provedení školního dramatického kroužku v režii Mgr.N.Vavruškové (v 10,15 hod. pro žáky I.stupně)

16.12. - slavnostní premiéra divadelní adaptace pohádky "Císařovy nové šaty" - pro rodiče a veřejnost (od 16,00 hod.)

 

Těšíme se na vzájemné setkání s Vámi, zároveň Vám přejeme klidný a pohodou naplněný adventní čas!