Vážení rodiče, milí žáci,

čas prázdnin pomalu končí a v mysli řady z nás se jistě objevují myšlenky na školní povinnosti, které nám všem zanedlouho začnou. Na našich webových stránkách vám budeme v následujících dnech přinášet ty nejpodstatnější informace, které potřebujete vědět, aby příprava na první zvonění školního roku proběhla v pohodě a bez zbytečných starostí. 

Kdy začne školní rok?

 Prvním dnem nového školního roku je PONDĚLÍ 4.9.2017. Vyučování začne v 8:00 hod. Na naše prvňáčky budou před školou čekat jejich třídní paní učitelky, které je odvedou do jejich tříd. Vyučování 1.školního dne skončí v 8:45 hod., tedy po první vyučovací hodině. Rozvrh hodin na další školní dny bude zvěřejněn během posledního srpnového týdne.

Jak bude fungovat školní družina?

Školní družina bude v provozu od 6:15 do 16:00 hod. Máte-li dotazy týkající se školní družiny, kontaktujte prosím vedoucí vychovatelku ŠD, paní Věru Cengerovou. 

Jak bude fungovat školní jídelna?

Od 22.8.2017 v čase od 7:30 do 14:00 hod. si můžete vyřídit vše potřebné k tomu, aby bylo možné zahájit stravování v ŠJ již od 1.dne školního roku. Podrobnější informace naleznete zde

  • výdej obědů v pondělí 4.9.2017 bude v čase od 11:00 do 13:30 hod.
  • UPOZORNĚNÍ - v současné době probíhají na objektu školní jídelní stavební úpravy, které vyžadují vaši zvýšenou pozornost při pohybu ve školní jídelně. Žádáme vás, abyste se pohybovali pouze po vyznačené trase a dbali všech pokynů!
  • máte-li jakýkoli dotaz vztahující se ke školnímu stravování, obraťte se laskavě na vedoucí ŠJ, paní Lenku Křižánkovou
 Kdy proběhnou úvodní třídní schůzky? 

Úvodní třídní schůzky nového školního roku se uskuteční v ÚTERÝ 5.9. 2017.Po pozitivních zkušenostech z minulého roku jsme zachovali odlišný začátek schůzek pro 1. a 2.stupeň. Výjimkou jsou 6.ročníky, jejich schůzky začínají v 15:30 hod. 

  • třídní schůzky pro 1.-6.ročník - zahájení v 15:30 hod 
  • třídní schůzky pro 7.-9.ročník - zahájení v 16:00 hod.