Vážení rodiče budoucích prvňáčků!

Pomalu se blíží důležitý okamžik v životě vašich dětí - zápisy do 1.tříd. Ty proběhnou v pátek 5.února od 14,00 do 18,00 hod. Již nyní Vám přinášíme řadu důležitých informací, které Vám i vašim dětem pomohou v přípravě na tento důležitý den.

Navštivte "Odpoledne otevřeného vyučování"

Chcete-li poznat své budoucí paní učitelky, prohlédnout si naši školu či promluvit si s vedením školy, pak máte možnost navštívit akci "Odpoledne otevřeného vučování", které proběhnou 14.1 a 26.1.2016 vždy od 16,00 hod. V rámci této akce, jejíž náplní jsou ukázky vyučovacích aktivit, Vám bude k dispozici vedení školy (vždy od 15,00 hod.), které bude připraveno odpovídat na vaše dotazy nejen k samotnému zápisu, ale také k zahájení školní docházky vašich dětí.

Rezervujte si svůj čas zápisu!

Chcete-li si rezervovat váš čas zápisu, pak můžete kontaktovat emailem zástupkyni ředitele školy, Mgr.Lenku Filipovou (zastupkyne@zspartyzanska.cz) s požadavkem konkrétního času, ve kterém se dostavíte do školy k zápisu. Do svého emailu prosím uveďte jméno a příjmení dítěte, adresu trvalého bydliště a preferovaný čas zápisu. Předpokládáme, že zápis vašeho dítěte bude trvat přibližně 20 - 30 minut. Rezervace zápisu nemá žádný vliv na určení případného pořadí přijatých dětí. Bude-li vámi preferovaný čas zápisu již obsazen, navrhneme vám nejbližší možnou variantu. Rezervace času zápisu bude možná od 11.1. do 28.1.2016.

Rezervace času zápisu není podmínkou uskutečnění zápisu v naší škole, chceme vám pouze nabídnout možnost lépe si zorganizovat svůj čas. Těm, kteří o rezervaci nepožádají, se budou věnovat ostatní paní učitelky dle pořadí, v jakém do školy přijdete.

Vyplňte si včas náležité dokumenty!

V sekci "Pro rodiče/Zápis do první třídy" naleznete všechny potřebné formuláře k zápisu vašeho dítěte. Pro snadnější a rychlejší realizaci zápisu si můžete tyto formuláře z našich stránek stáhnout a předem vyplnit. Dostupné budou rovněž v den zápisu či v rámci akcí "Odpoledne otevřeného vyučování." 

K samotnému zápisu s sebou vezměte rodný list dítěte a občanský průkaz zákonného zástupce.

Vedení školy je tu pro vás!

Nenašli jste na našich stránkách všechny informace k zápisu do prvních tříd pro školní rok 2016/2017? Chcete si školu prohlédnout v jiném termínu, než v jakém pořádáme akce pro rodiče budoucích prvňáčků? Neváhejte kontaktovat vedení školy! Ke svému kontaktu využijte našich emailových adres - reditel@zspartyzanska.cz nebo zastupkyne@zspartyzanska.cz nebo telefonu 487 829 611.

 

Těšíme se na setkání s vámi a přejeme mnoho štěstí v přípravě na zápis do 1.tříd!