Na žáky naší školy čeká v letošním školním roce řada novinek v oblasti školního stravování. Jednou z nich je umístění automatu na zdravou svačinku Happysnack (více o projektu zde). Vedení školy chce tímto krokem pokračovat v cestě za zdravým stravováním, které je jednou z našich priorit. Nabídka potravin v automatu zcela vyhovuje nejpřísnějším  požadavkům kladeným na školní stravování. Cenným přínosem této novinky je jistě i skutečnost, že se škola zapojila do programu na podporu spotřeby školního mléka. Díky této podpoře si mohou naši žáci zakoupit v automatu mléčné výrobky za dotovanou cenu. Podpora spotřeby školního mléka tak navazuje na program Ovoce do škol, který dlouhodobě využíváme.

Výraznou proměnou prošel i nabízený sortiment naší školní kantýnky. I tento krok zapadá do naší filozofie zdravého stravování. Cenným pomocníkem nám je Řemeslná pekárna v České Lípě, která nám dodává pečivo pro přípravu svačinek.

Ruku v ruce s těmito změnami je i zachování nabídky 3.jídla ve školní jídelně. Věříme, že všechny změny povedou k naprosté spokojenosti našich žáků i našich rodičů!