Vážení rodiče, milí žáci,

informace o tom, že škola připravuje, díky finančním prostředkům získaných z výzvy č.56 OPVK, studijní jazykový pobyt do Anglie, je jž všeobecně známá. Během minuého týdne předkládali své návrhy na nominaci žáků všichni učitelé II.stupně. Z jejich návrhů vzešel výběr těch, kteří se v termínu od 8.11. do 14.11. vydají studovat do přímořského městečka Worthing. 

Každý z učitelů, který odevzdal svou nominaci, zároveň zdůvodnil svou volbu. Vybraní žáci byli odměněni výslednou nominací především za:

  • studijní výsledky
  • přístup ke školním povinnostem
  • účast na školních a mimoškolních akcích
  • reprezentace školy v olympiádách, znalostních a dovednostních soutěžích, sportovní reprezentace školy
Nominace žáků na jazykový pobyt do Anglie

L.Žihlo, M.Žihlo, A.Streubelová, D.Landovská, V.Filipi, T.Šimková, K.Petáková, A.Špaček, B.Slavíčková, A.Pertlová, G.Sabadošová, N.Siberová, B.Krejčová, S.Sebai, T.Málková, Š.Švarcová, N.Veselá, P.Dobrovič, M.Ambrůžková, K.Konvalinková

V případě, že se z výše uvedeného seznamu některý žák/žákyně omluví, bude jeho místo doplněno náhradníky. Podmínky čerpání prostředků z fondu OPVK neumožňují navýšit kapacitu pobytu.

Jsme si vědomi skutečnosti, že zájem ze strany žáků a jazykový pobyt výrazně převyšuje jeho kapacitní možnosti. Vedení školy bude i v budoucnu hledat různé příležitosti, jak dále zdokonalovat jazykové vzdělávání na škole. I pro tento školní rok se nám podařilo prodloužit spolupráci s p.Rossem Hornem, rodilým mluvčím, který bude v následujících měsících vést část hodin anglického jazyka. Žáci 8.tříd se mohou zapojit do evropského projektu eTwinning, díky kterému mohou být v aktivním kontaktu se svými evropskými spolužáky.