První díl našeho předškolního seriálu se týká novinek a změn ve školní jídelně, protože jsme si vědomi, že nejen vzděláváním je živ náš žák :-)

Přihlášky ke stravování

Jistě je potřeba všem připomenout, že stávající žáci nemusí podávat přihlášku ke stravování, jejich účet je aktivní z minulého školního roku. Přihlášku ke stravování tak podávají pouze noví žáci (žáci 1.ročníku a ti, kteří na naši školu přestupují z jiných škol). Pro všechny ale platí, že je potřeba všas odeslat peníza za obědy, aby se stihly připsat na účet a vaše děti mohly již 4.9., kdy začíná školní rok, obědvat. Veškeré náležitosti spojené s organizací a platbou za školní stravování naleznete v sekci "Školní jídelna". Upozorňujeme zejména na upravený dokument "Pokyny pro strávníky", které přináší vše důležité, co potřebujete o školním stravování na ZŠ Partyzánská, vědět.  

Změna v týmu

Během letních prázdnin jsme se rozloučili s Aničkou Schmiedovou, která byla víc jak 30 let hlavní kuchařkou naší jídelny. Aničce ještě jednou děkujeme za její práci, nasazení, ochotu a vše, co pro naši školu (a několik generací strávníků) udělala (a uvařila). Novou posilou týmu je pan Roman Dvořák, který bude od 1.9. naším hlavním kuchařem. Přejeme mu tímto hodně úspěchů a inspirace, kterou jistě přinese do našich jídelníčků! 

Úprava objednávek obědů

Velmi diskutovaným tématem minulého školního roku (a našich prázdninových debat) bylo vyhodnocení změn, které jsme v minulém školním roce nastavili. Tou nejpodstatnější bylo nastavování jídelníčku na měsíc přede. Chtěli jsme tím vyhovět rodičům, kteří objednávají obědy pro své děti a minimalizovat tak povinnosti vstupovat opakovaně do systému objednávek. Od 1.9.2023 budeme zveřejňovat jídelníček předem pouze na 14 dní, abychom mohli efektivněji a lépe reagovat na aktuální nabídku potravin (i cenovou) a dokázali připravovat pestřejší stravu pro naše strávníky. 

Vyhodnocením a změnou prochází také možnost volby oběda (číslo 1 nebo 2). Dosavadní praxe, kdy bylo možné oběd změnit ve lhůtě 2 dnů předem již nevyhovovala, proto jsme upravili systém tak, aby bylo možné změnit oběd do 14:00 hod. den předem!

Tak ať vám v naší jídelně Partyzáni chutná!