Následující týden (13.1.-17.1.) proběhne ve škole řada akcí, které jsou určeny především pro předškoláky a jejich rodiče. Na jaké akce se můžeme společně těšit?

Den pro mateřské školy - STŘEDA 15.1.  

Na středeční vyučování jsme do naší školy pozvali celou řadu hostů z mateřských škol. Během dopoledne ukážeme našim kamarádům, jak se ve škole učíme a co všechno dovedeme. Připravili jsme pro ně zábavné soutěže, hádanky a celou řadu zajímavých úkolů. Těšíme se na Vás!

Den otevřené ředitelny - ČTVRTEK 16.1.

Zajímá Vás, co všechno škola nabízí svým žákům? Chcete vědět, jaké máme aktuální i dlouhodobé plány? Rádi byste se i vy vyjádřili k chodu a fungování školy? Srdečně Vás zvu na vzájemné setkání ve čtvrtek 16.1. od 15,00 do 16,00 hod.

Odpoledne s pohádkou - ČTVRTEK 16.1.

Čtvrteční odpoledne (od 16,00 do 17,00 hod.) bude potřetí a naposledy věnováno pohádkovému učení pro předškoláky. Naše paní učitelky si pro ně a jejich rodiče připravily ukázky vyučovacích hodin plné zajímavých úkolů, soutěží a hádanek. Našeho odpoledne se zúčastní rovněž paní učitelky (Mgr. M.Mizerová a Mgr.K.Novotná), které budou třídními učitelkami budoucích 1.ročníků.

Je nám ctí Vás přivítat u nás ve škole!