Vážení rodiče,

dne 2.4. měly proběhnout společné třídní schůzky, které by uzavřely 3.čtvrtletí letošního školního roku. Bohužel, nastavená opatření nám neumožnilo (kromě jiného) tuto akci realizovat. Setkání s rodiči je pro nás vždy velmi důležité a v oblasti naší vzájemné spolupráce klíčové. Proto jsme se rozhodli, že pro vás uspořádáme on-line třídní schůzky, které mají jedno společné, ale o to zásadnější téma - "Zpětná vazba on-line vzdělávání aneb Co nás na domácím vzdělávání trápí a těší". Vaši třídní učitelé tentokrát nemohou odpovídat na otázky spojené s životem třídy, plánovanými výlety či výsledky klasifikace. Věříme, že tentokrát budete povídat zejména vy. Zároveň si budete moci vyzkoušet prostředí, ve kterém pracují během dopoledne vaše děti.

Kdy a kde?

Historicky první on-line rodičovské schůzky proběhnou tuto středu, 8.4.2020, od 16:00 do 17:00 hod. K realizaci schůzky využijeme prostředí aplikace Teams. K přihlášení do aplikace využijte přístupy vašich dětí (které již celý proces bezpečně ovládají). V aplikaci jsou vytvořeny "virtuální učebny", kde na vás budou čekat třídní učitelé.  

Budou přítomni všichni učitelé?

Na virtuální třídní schůzce se potkáte s vaším třídním učitelem či učitelkou. Respektujeme, že řada našich kolegů a kolegyň se nemůže s nejrůznějších důvodů schůzek zúčastnit, ať jsou to důvody rodinné, časové či technické (přeci jen, nápad na tuto akci vznikl koncem minulého týdne). Proto jsme sáhli k drobným změnám - schůzku v 7.B povede Mgr. Karel Minařík, schůzku v 8.A Mgr.Lenka Filipová a ve třídě 9.A Bc.Michaela Nováková. Je možné (a pravděpodobné), že se na jednotlivých schůzkách objeví i netřídní učitelé. Máte-li však dotaz na učitele, který na schůzce bude chybět, využijte nástroj Komens v Bakalářích, jistě vám obratem kolegové a kolegyně odpoví.

Schůzka třídy 6.B proběhne (po dohodě TU s rodiči) následující týden.

O čem tedy schůzky budou? 

Ze strany kolegů a kolegyň se dozvíte první postřehy z průběhu on-line vzdělávání, dále také organizační zásady a plány na následují dny a týdny do doby, než se budeme moci vrátit k běžnému vyučování. Zároveň máte možnost nabídnout pedagogům vlastní zkušenost s domácím vzděláváním. Tedy přesně podle našeho motta posledních dnů - "Vy stojíte při Partyzánce, Partyzánka stojí při vás"!

Věříme, že přijmete pozvání na historicky první on-line třídní schůzky! Těšíme se na Vás!

Mgr. Karel Minařík