Parlamenťáci ve Stráži

Postřehy z našeho výjezdu:

…mně se líbilo, že i když jsme každý jinak staří, tak jsme dokázali spolupracovat a že jsem mohla poznat nové děti. Jsem ráda, že můžu být součástí ŽP, protože je to super parta…Adaptační pobyt byl super v tom, že se nenudili. Každý den jsme měli program, ať to byly hry, nebo plánování.

Nejlepší bylo ve středu večerní hraní her. Čtvrtek byl taky super, hlavně procházka do Hamru. Líbila se mi spolupráce.

Bavilo mě, jak jsme byli večer na pokojích a povídali si. Taky bylo dobrý, že jsme byli na různých výletech…A jak jsme hráli hry s těma batohama, bylo dobrý.

Děkuji za krásné dva dny. Bylo to hezké. Byly tu krásné akce. Budu na to ráda vzpomínat. Jsem moc ráda, že mě zvolili do parlamentu. Slibuji, že budu s úctou reprezentovat svou školu. Chtěla bych poděkovat paním učitelkám, že s námi tu trpělivost. A myslím, že jsme si to všichni moc užili. Ještě jednou děkujeme, bylo to nádherné!

Bavili nám aktivity mezi sebou, kdy jsme mezi sebou komunikovali a museli spoléhat jeden na druhého. Jsem rád, že jsem se mohl dozvědět něco o ostatních. Dozvěděl jsem se spoustu dobrých nápadů, které se skrývají ve starších i mladších.

Ve středu jsme přijeli a čekali na autobusové zastávce, protože pršelo. Když přestalo pršet, šli jsme do ubytovny Šešule. Ubytovali jsme se a sešli se ve společenské místnosti, kde jsme se nasvačili a paní učitelka Beránková nám řekla pravidla. Poté jsme se vydali na procházku po okolí. Zahráli jsme si hru (šátkovaná)….Večer jsme se ve společenské místnosti navečeřeli a zahráli si na „upíra“…..Druhý den nás vzbudila paní učitelka Beránková…šli jsme do jídelny, kde byla připravená bohatá snídaně…Po snídani jsme probrali naší školu. Protože bylo ten den hezky, šli jsme ven, na pláž a hráli tam „na buldoky“, bylo to super! Potom jsme šli na oběd, řízky byly moc dobréJ Po delším odpočinku jsme se vydali tentokrát do Hamru. Zahráli si hru na důvěru. Osobně jsem se bála, že protože jsem nevěděla, jestli mě někdo chytne. Ale dopadlo to dobře! Cestou zpátky jsme potkali pana ředitele a zahráli si hry s padákem…..Děkujeme svým učitelkám, kamarádům a kamarádkám, bylo to s nimi super. Opět jsem potkala nové kamarády a kamarádky a bylo super, že jsem mohla strávit čas s vámi všemi. Paní učitelky byly moc hodné a vtipné.

Za parlamenťáky Viki z 8.B

I my děkujeme všem, jsme rády, že jsme si to společně užili!

Petra Slámová