Konec pololetí s sebou přináší, kromě pololetního vysvědčení, také poločas naší sběrové soutěže "Já pro školu, škola pro mě." Je potěšující, že aktivita našich žáků a rodičů nepolevuje, vždyť starého papíru jsme již nasbírali přes 20 tun a plastových víček 400 kg! Připomínáme, že 2/3 finančních prostředků získaných v naší sběrové soutěži putuje do fondu tříd, zbylá 1/3 pak na náku nových didaktických pomůcek pro naše žáky nebo na nákup cen za různé znalostní a dovednostní soutěže.
Poslední průběžné výsledky jsme zvřejnili v listopadu (za měsíc říjen), nyní přinášíme výsledky včetně listopadu a prosince. Která třída je tedy nejpilnější a jde vstříc celkovému vítězství?

V čele sběru starého papíru nic nového...

 Na prvních třech místech ve sběru starého papíru jsou stále třídy 3.A (3 210,5kg), 3.B (2 014,5kg) a 8.A (1 533,5 kg). V celkovém pořadí tedy pokračuje lítý souboj mezi našimi třeťáčky, přičemž 3.A si stále udržuje odstup o více jak 1 tunu. Vedoucí trio ale nenápadně dotahují naši nejmenší kamarádi z 1.A, které dělí od bronzového stupínku pouhých 44,5kg! Podobný postup tabulkou zaznamenala také třída 2.B, která si polepšila z říjnového 7.místa na 5.pozici!

V čele tabulky sběru plastových víček nastává střídání!

Sbírat plastová víčka je jistě složitější a náročnější, proto nás všechny udivil výkon 5.B, která své konto rozšířila v listopadu a prosinci o 26 kg! Tento výkon vynesl páťáky do průběžného vedení. Na 2. místě je stále 4.A, která doposud nasbírala 49 kg. O bronzovou pozici se srdnatě přetahují "dvě Áčka" - 1.A a 3.A. Na záda jim ale dýchá z 5.pozice 4.B, která doposud nasbírala 33 kg. No, souboj to bude zajímavý do samotného konce soutěže! 



Soubory