Se začátkem nového školního roku se naplno rozběhla i sběrová soutěž "Já pro školu, škola pro mě", která zahrnuje sběr starého papíru a plastových víček. Na přání rodičů, pedagogů i žáků letos zveřejňujeme pravidelně průběžné výsledky vždy na konci měsíce. A jak si naše třídy vedly v měsíci září, do kterého byl zpětně započítán i sběr odevzdaný v období letních prázdnin? 
Jak se ukazuje, Partyzánka se umí chovat zodpovědně k životnímu prostředí, protože za uvedené období bylo vybráno 5 816,5 kg starého papíru, což ve výsledku přineslo celkem 8 965 Kč do fondů tříd a fondu na podporu žákovských aktivit. O průběžné vedení v soutěži soupeří naši třeťáci, přičemž o krok vpředu je 3.A, která nasbírala 916 kg. Průběžně druhá 3.B odevzdala do sběrové soutěže 764 kg a prozatímní bronzovou příčku hájí 6.B, jež odevzdala 446 kg.
Rovněž ve sběru plastových víček jsme se činili velmi zdatně, za měsíc září jsme odevzdali 130 kg plastového odpadu. Nejpilnějšími sběrači byla třída 5.B s neuvěřitelnými 31 kg,, stříbrný stupínek prozatím drží třída 4.A (29 kg) a bronzová medaile je v držení 3.A  (14 kg).
Velice nás těší, že sběrovou soutěž "Já pro školu, škola pro mě" rovněž podporují i naši učitelé, jejichž sběr se započítává ke sběru třídy. V tomto ohledu má velkou podporu třída 5.A, jejichž paní učitelka Mgr. Pavla Szabová odevzdala 124,5 kg! Gratulujeme a děkujeme!

Tabulku s průběžnými výsledky naleznete v příloze tohoto článku.
 



Soubory