Dle pověsti se na Velký pátek otevírají poklady. A že pověsti nelžou, o tom jsme se přesvědčili v pátek na soutěži Dance Děčín 2015, největší nepostupové přehlídce mažoretkových a tanečních souborů v severních Čechách. Přestože jsme do Děčína odjížděli s mírným optimismem, který pramenil nejen z báječné atmosféry panující při slavnostním zahájení sezóny v KD Crystal, ale především z posledních výkonů našich Adelline na soutěžní přehlídce v Postoloprtech, byli jsme si vědomi, že nás čekají soupeřky z nejtěžších - nejlepší mažoretkové soubory z kraje. Byla to však naše pokora, odhodlání a zejména neuvěřitelné nasazení, které nám nakonec přinesly poklad nejcennější - Mažoretky Adelline si vedle dvou zlatých medailí (kategorie Kadetky mladší a Juniorky) a jedné stříbrné (kategorie Děti), s sebou na Partyzánku odvezly i trofej nejcennější - Putovní pohár Primátorky města Děčín, cenu pro absolutního vítěze!

Těžko se hledají slova, která by přesně vystihla atmosféru, která panovala nejen při vyhlašování výsledků, ale po celou dobu soutěže. Děkujeme všem našim Adelline za jejich výkony, odvahu, nasazení a skvělou reprezentaci Partyzánky, děkujeme našim trenérkám - Adélce a Nadě Vavruškovým za to, že můžeme být náležitě hrdí na naše Adelline, děkujeme rovněž všem rodičům a fanouškům za pomoc a podporu, kterou nás zahrnují!

Na Velký pátek jsme si přivezli z Děčína cenný poklad, ten nejcennější se skrývá v radosti a úsměvech, které byly vidět na tvářích všech Adelline!