Vážení rodiče,

duben je každoročně měsícem, kdy se s vámi setkáváme na třídních schůzkách. Nevynecháme je ani letos, byť oproti původním plánům v jiných termínech a, bohužel, prostřednictvím on-line setkání. Vlivem platných omezení Vás nemůžeme přivítat na Partyzánce osobně, přesto vnímáme za nezbytné využít všech možných cest, po kterých vám chceme přinést aktuální informace o průběhu a výsledcích vzdělávání vašich dětí.  Protože jsme již v nedávné minulosti využili této formy, věřím, že přijmete naše pozvání a třídní schůzky proběhnou k oboustranné spokojenosti. 

Termíny on-line třídních schůzek

Třídní schůzky jsme rozdělili do několika termínů: 

  • 15.4.2021 od 16:00 hod. - 1.A,2.A, 3.B, 4.A, 5.A
  • 20.4.2021 od 16:00 hod. - setkání s třídním učitelem pro třídy 2.stupně
  • 22.4.2021 od 16:00 hod. - 1.B, 2.B, 3.A, 4.B, 5.B

Všechny schůzky proběhnou prostřednictvím aplikace MS Teams. Výjimkou je třída 1.A, ve které se uskuteční setkání s třídní učitelkou prostřednictvím aplikace Google Meet. Rodiče do třídní schůzky vstoupí prostřednictvím přihlašovacích údajů svých dětí. Hlavním tématem dubnového setkání je hodnocení průběhu a výsledků distančního vzdělávání, rovněž také plán na průběh rotační výuky na 1.stupni. 

Konzultační odpoledne pro 2.stupeň

Jelikož vnímáme potřebu rodičů komunikovat průběh vzdělávání s jednotlivými učiteli, rozhodli jsme se vyhlásit od 19.4. do 30.4. tzv. "Konzultační odpoledne." Během nich se mohou potkávat rodiče na individuálních schůzkách s našimi učiteli. Aby mohla setkání proběhnout, je třeba respektovat několik podmínek: 

1. má-li rodič zájem konzultovat výkony a práci svého dítěte s konkrétním učitelem, může ho požádat o indoviduální schůzku prostřednictvím Teams. Je však třeba, aby nejprve oslovil konkrétního pedagoga zprávou Komens a domluvil si s ním konkrétní termín.

2. stejnou možnost má i pedagog, který vnímá potřebu individuálně konzultovat práci žáka s konkrétním rodičem. I v tomto případě přijde nejprve zpráva (od učitele rodiči) s návrhem termínu.

3. Rodič i pedagog mohou ke své konzultaci využít i "korespondenční" formu prostřednictvím funkce Komens. Osobní setkání prostřednictvím Teams tak není nezbytně nutná.

Pevně věřím, že všichni společně využijeme nabízených možností a plánované třídní schůzky nebo konzultační odpoledne splní veškerá naše očekávání!

Mílí rodiče, na Partyánce jste vždy vítáni!