Vážení rodiče,

 

jménem vedení školy a pedagogického sboru ZŠ Partyzánská Vám chci touto cestou poděkovat za Vaši spolupráci při zápisu budoucích prvňáčků pro školní rok 2014/2015. Tím, že jste pro další vzdělávání vašich dětí vybrali naši školu, jste nám projevili dostatek důvěry a uznání za naši práci. Věřím, že naplníme vaše očekávání a budeme více než důstojným partnerem v dosažení našich společných cílů, kterým je především kvalitní vzdělání vašich dětí.

 

Výsledek zápisu svědčí o tom, že filozofie školy, která má své pevné základy především v poctivé a vysoce odborné práci pedagogického sboru, je cestou,po které chceme jít společně. Díky velkému zájmu ze strany rodičovské veřejnosti jsme se rozhodli, že ve školním roce 2014/2015 zahájíme vyučování ve 3 prvních třídách.

 

Ve výsledném přehledu o přijetí prozatím nejsou zohledněny předpokládané odklady školní docházky. Termín, který je pro podání a vyřízení žádosti o odklad závazný, je stanoven na 31.5.2014.

 

Podrobné informace týkající se zahájení školní docházky, včetně rozdělení žáků do tříd, Vám sdělíme na 1. rodičovské schůzce. O jejím termínu budete informováni na webových stránkách školy.

 

Těším se na naši vzájemnou spolupráci

 

Mgr. Karel Minařík, ředitel školy