Tak konečně! Po prázdninových týdnech, kdy ve škole úřadovali řemeslníci a zaměstnanci školy, aby vše připravili pro nový školní rok, jsme se dočkali. V pondělí ráno se dveře školy otevřely těm, pro které Partyzánka je - našim dětem! Celkově do lavic zasedlo 470 žáků, čímž byla zcela naplněna celková kapacita školy. Mezi nimi bylo i 41 prvňáčků, kteří prožili svůj první školní den. Přivítali je nejen jejich paní učitelky, ale také místostarostka města, paní Alena Šafránková a vedoucí odboru školství a cestovního ruchu, paní Jana Veindlová. Mezi hosty nechyběl ani legendární Duch školy, který se zjeví našim žáčkům vždy první školní den, aby je pasoval na prvňáčky a zahájil tak nový školní rok.
Své nové učitele ale nepoznali jen prvňáčci, s novým třídním učitelem se poznali i žáci 4.C a naši šesťáci, kteří zahajují své vzdělávání na II.stupni.

Děkujeme Městu Česká Lípa a Libereckému kraji za dárky pro prvňáčky, rodičům a všem přátelům školy, kteří nás první školní den navštívíli a přispěli tak k příjemné a pohodové atmosfěře, která na Partyzánce v pondělí panovala. A my věříme, že bude panovat celý školní rok, do kterého všem přejeme mnoho štěstí a úspěchů!

Momentky ze zahájení školního roku naleznete zde.